Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ به گزارش رویترز، رمزارز اتریوم، به دلیل ادامه خوش‌بینی در خصوص رشد بیشتر در امور مالی غیر متمرکز یا دیفای (DeFi)، برای سومین روز متوالی رکورد جدیدی را در قیمت خود به ثبت رساند؛ اگرچه برخی از تحلیلگران بر این باورند که سطح ارزش فعلی بیش از حد است.

ارزش اتریوم به دلیل رونق گرفتن دیفای، سیستم‌هایی که وام‌ رمزارزها را خارج از بانکداری سنتی تسهیل می‌کند، افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از برنامه‌های دیفای با تکیه بر اتریوم ساخته شده‌اند.

اتریوم، دومین ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار، به دنبال رشد 5.2درصدی در آخرین قیمت خود و رسیدن به 4هزار و 133سنت، با بالاترین ارزش خود یعنی 4هزار و 200دلار مورد معامله قرار گرفت.

پائولو آردونیو، مدیر ارشد فناوری بورس رمزارزهای Bitfinex، گفت: "امکانات بیشمار دفاتر فناوری غیرمتمرکز باید به یک نیروی فناوری طبیعی تشبیه شود که همچنان اختلال در امور مالی و سایر مشاغل را ایجاد خواهد کرد."

کریس وستون، رییس تحقیقات در کارگزاری Pepperstone اذعان داشت: "مشارکت نهادی در بازار رمزارزها بسیار بیشتر از افرادی بوده که بازار را دنبال نکرده‌اند."

اما به گفته برخی از تحلیلگران، افزایش ارزش‌گذاری اتریوم توسط آمار چگونگی گسترده بودن استفاده از آن، پشتیبانی نشده است.

تحلیلگران جی پی مورگان در گزارشی به مشتریان در تاریخ 7می نوشتند: "ادامه واگرایی قیمت آن نسبت به فعالیت شبکه، سوالاتی را در خصوص ارزش‌گذاری آن ایجاد کرده است."

این بانک آمریکایی اعلام کرد که عواملی مانند تعداد آدرس‌های دیجیتالی فعال در شبکه آن با قیمت حدود هزار دلار سازگارتر است.

رکود بازار بیت‌کوین

بیت‌کوین، بزرگترین رمزارز، روز دوشنبه به بالاترین قیمت سه هفته اخیر، یعنی بالاتر از 59هزار و 600هزار دلار رسید. اما آخرین قیمت آن با 2.9درصد کاهش، 56هزار و 632دلار گزارش شد.

ارائه دهنده آمار بلاکچین، Glassnode، در گزارشی روز دوشنبه گفت، نشانه‌هایی وجود دارد که بخشی از سرمایه بیت‌کوین به سمت اتریوم و دوج‌کوین در حال گردش است.

طبق گزارش CoinGecko.com، با این حال، دوج‌کوین، رمزارزی که اخیرا عملکرد بهتری داشته، به شدت افت کرد و در آخرین قیمت خود، با 10درصد سقوط، به 48.2سنت رسید. این ارز دیجیتال تحت تاثیر سخنان مدیرعامل تسلا، ایلان ماسک ضرر کرد.

طی چند هفته گذشته، رمزارزهای کوچکتر مشابه دوج‌کوین، معروف به "آلت‌کوین"، که اخیرا مورد اقبال سرمایه‌گذاران قرار گرفته، سهم بیت‌کوین از کل بازار ارزهای دیجیتال به ارزش 2.5تریلیون دلار را به پایین‌ترین حد خود در حدود دو سال گذشته رسانده است. 

دوج‌کوین، که فعالیت خود را به صورت یک شوخی در شبکه‌های اجتماعی در سال 2013 آغاز کرد، در ماه گذشته بیش از 700درصد رشد داشته است. بر اساس آمار ارائه شده توسط CoinGecko.com.، قیمت این ارز دیجیتالی در روز شنبه به بالاترین حد خود، یعنی 73.15سنت رسید.

شرکت موشک‌های تجاری اسپیس ایکس که متعلق به ایلان ماسک است، اعلام کرد که این رمزارز برگرفته از یک شوخی را به عنوان وجه پرداختی می‌پذیرد.

پربیننده ترین بیت کوین را فراموش کنید! داج کوین همه را میلیونر می کند قیمت اتریوم از مرز ۴هزار دلار هم گذشت / سایر رمزارزهای مشهور چند معامله شد؟ نوسان بزرگ اتریوم ارزش دوج کوین۲۶۰ برابر شده است! ریزش دوج کوین با وجود حمایت مجدد ایلان ماسک

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اتریوم دوج کوین بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۵۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابلوی بورس، تابلوی رکود

شاخص در روز یکشنبه با افت حدود ۵هزار واحدی به ۲میلیون و ۲۵۹هزار واحد رسید. کاهش قیمت ارز و تداوم تثبیت قیمت در بازار نیما سبب شد تا طی ۵ روز ۷۹۰میلیارد تومان پول از بازار خارج شود. امروز یک‏سال از سقوط شاخص از قله ۲میلیون و۵۰۰هزار واحدی می‏گذرد.

«دنیای‌اقتصاد» عملکرد بورس طی یک‌سال اخیر را بررسی کرده است. شاخص‌کل بورس در روز یک‌شنبه به‌عنوان اولین روز کاری هفته‌جاری با افت ۵ هزار و ۱۰۰ واحدی به ۲ میلیون و ۲۵۹ هزار واحد رسید، به‌طوری‌که بازدهی این نماگر بازار از ابتدای سال حدود ۳ درصد بوده است، ضمن آنکه شاخص‌کل هموزن نیز با رشد ۱۹۲ واحدی به ۷۵۱ هزار و ۳۷ واحد رسید. بازدهی این نماگر ثانویه بازار سرمایه نیز از ابتدای ۱۴۰۳، هنوز بیش از یک‌درصد است.

به‌نظر می‌رسد، رشد قیمـــــت دلار در روز‌های ابتدایی سال‌۱۴۰۳ بازار را نسبت به رشد سهام کامودیتی‌محور که از کل بازار به لحاظ بازدهی عقب‌تر بودند، امیدوارتر کرده‌بود، چراکه با وجود اختلاف بالای دلار نیما و آزاد بورس تهران، به‌طور تاریخی حدس زده می‌شد این اختلاف به حداقل ممکن برسد.

ظاهرا دولت سیزدهم دلار نیما را خط قرمز خود می‌داند و رشد آن را با سرعت بسیار محدودی دنبال می‌کند. اکنون بورس دچار سردرگمی شده‌است. عملکرد خوب کلیت بازار در گزارش‌های فروردین و از سوی دیگر کارنامه سبز برخی از صنایع در صورت‌های مالی سالانه برخی از شرکت‌ها که اخیرا منتشر شده، سبب شده‌است تا شاخص هموزن افت بیشتری را تجربه نکند، چراکه از اول سال نیز از شاخص‌کل عقب‌تر بوده‌است. به‌نظر می‌رسد شاخص هموزن جای زیادی برای افت بیشتر ندارد، چراکه به‌طور تاریخی باید این نماگر فرعی بازار از نماگر اصلی جلوتر بیفتد.

به‌نظر می‌رسد با توجه به احتمال نوسان اندک، اما مثبت دلار آزاد، جو بازار سرمایه در این هفته متعادل‌تر شود، اما در نهایت اگر مقاومت بانک‌مرکزی برای رشد دلار نیما ادامه‌یابد، بازار چاره‌ای ندارد جز آنکه در محدوده ۲ میلیون و ۲۲۰ هزار واحد پناه گیرد.

تابلوی بورس، تابلوی رکود

همچنان ارزش معاملات در بورس تهران اعداد بسیار پایینی به‌ثبت می‌رسد، به‌طوری‌که با وجود ۸ روز معاملاتی نسبتا پررونق در دو هفته گذشته، دوباره ارزش معاملات به زیر ۳ هزار میلیارد‌تومان رسید. همچنین میانگین ارزش متحرک ارزش معاملات خرد نیز حکایت از آن دارد که ارزش معاملات کوتاه‌مدت بازار پایین‌تر از بلندمدت است. کاهش دوباره میانگین ارزش معاملات متحرک ۵‌روزه به زیر ۲۰‌روزه حکایت از تداوم رکود در بازار سهام دارد، ضمن آنکه میانگین‌های متحرک بلندمدت ارزش معاملات به‌هم نزدیک شده‌اند، از این‌رو به‌طور تاریخی در صورتی‌که محرک‌ها بازار را هدایت کنند، عبور میانگین متحرک ۵‌روزه از سایر میانگین‌ها می‌تواند بازار را به سمت ارزش معاملات ۲۰ هزار‌میلیاردی هدایت کند.

این درحالی است که ارزش معاملات دلاری نیز در سطوح پایینی قرار دارد و تا زمانی‌که چند روز متوالی بالای ۱۰۰ میلیون دلار تثبیت نشود، نمی‌توان از بازار انتظار رونق داشت. این شاخص، اکنون در محدوده ۳۰ میلیون دلار قرار دارد. علاوه‌بر این، در اولین روز معاملاتی هفته نزدیک به ۸۰ میلیارد‌تومان پول حقیقی از بازار خارج‌شده و این درحالی است که از ابتدای سال حدود ۴ هزار و ۳۰۰ میلیاد‌تومان پول حقیقی از بازار خارج شده‌است.

با بورس چه می‌توان کرد؟

بورس تهران، درگیر چند متغیرسیاسی و اقتصادی است و نمی‌داند به کدام‌سو برود. از سویی با نوسان‌ها نرخ ارز به‌طور موقتی خوشبین و بدبین می‌شود. از سویی دیگر به امید رشد دلار نیما رونق می‌گیرد و دوباره با رکود همراه می‌شود. از طرف دیگر بازار ترجیح می‌دهد با وجود تعدیل P/E بازار سرمایه با انتشار برخی از گزارش‌ها همچنین با P/E زیر میانگین تاریخی خود معامله شود، چراکه هنوز سایه نرخ بهره ۳۰ درصدی سنگینی می‌کند.

همچنین بورس، با درگیری‌های منطقه‌ای دست‌وپنجه نرم می‌کند و هر لحظه امکان دارد که دشمن‌های منطقه‌ای دوباره تنش‌ها را افزایش دهند، لذا بازار دچار بی تصمیمی شده‌است. هرچند ممکن است در هفته پیش‌رو با نوسان اندک و مثبت دلار فضا متعادل‌تر شده و شاخص‌کل نیز استراحت کند، اما در صورتی‌که رویکرد ارزش دولت تغییری نکند، بازار سهام به روند نزولی ادامه خواهد داد و در آغوش محدوده ۲ میلیون و ۲۲۰ هزار‌واحدی پناه خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت رمزارزها: ۱۷ ارديبهشت
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • احمدی: هدفم این است دو طلا کسب کنم / قبل از اینکه ارزش پول پایین بیاید هرچه سریعتر پاداش را بدهند +فیلم
  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • زمان اوج بیت کوین مشخص شد
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۶ ارديبهشت
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد